tisdag 20 september 2016

Dragskott.nu tippar kvällens match i HockeyAllsvenskan


AIK - Björklöven

Matchtips: 1.
En tämligen enkeltippad sammandrabbning. AIK dippade visserligen nu senast, men en bortaförlust med uddamålet i ett derby mot Södertälje är inget att haka upp sig på. Björklöven har inlett uselt och fortfarande inte tagit en enda poäng. Gnaget har ett bättre lag sett till samtliga lagdelar och hemmaplansfördelen betyder en hel del. Tipset är att stockholmarna håvar in tre poäng - delvis till följd av Björklövens bristfälliga defensiv.

Dragskott.nu tippar kvällens match i Hockeyettan Norra


Sundsvall - Örnsköldsvik

Matchtips: 1.
Det här är en match som namnkunniga Sundsvall ska vinna. Medelpadingarna övertygade i premiären mot Teg och har ett bättre lag än Örnsköldsvik. De sistnämnda skrällde visserligen nu senast mot hårdsatsande Östersund, men den matchen spelades på hemmaplan. Sundsvall lär inte tappa en enda poäng hemma mot Öviksgänget.

Hockeyettan-nykomlingarna spetsar laget

Hockeyettan-nykomlingarna Hanhals har gjort klart med ytterligare ett tungt nyförvärv. Det handlar om Kristoffer Wikner.

Den 23-årige forwarden kommer närmast från allsvenskt spel med Pantern och var en framträdande på Hockeyettan-nivå i Varbergströjan så sent som säsongen 2014/2015.

Sportchefen Björn Erlandsson om nyförvärvet.
- En klasspelare som kommer betyda mycket för vår offensiv. Bra spelförståelse, bra fart och med egenskaper som gör att han kommer producera mål och poäng för oss, säger Hanhals sportchef till klubbens hemsida och fortsätter:
- Han har ju varit med oss ett tag och fantastiskt skönt att vi nu hittat en lösning som fungerar för både Kristoffer och klubben. Kristoffer tillför också mycket rutin och han vet vad som krävs för att spela på här nivån.

Västervikscentern Fredric Andersson: "Jag trivs jättebra"

Supportrarna om sina bästa AIK-minnen