söndag 13 november 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


HC Dalen - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 2.
En mycket viktig sammandrabbning i AllEttan-jakten. HC Dalen har förlorat tre matcher i följd. Kallinge/Ronneby blir en tuff uppgift. Krif har två segrar på de tre senaste matcherna och kapaciteten är mycket hög. Blekinge-gänget vann dessutom det senaste mötet lagen emellan tämligen enkelt. Tipset är att Kallinge/Ronneby vinner igen, trots att laget har haft det tungt på bortaplan.

***

Halmstad - Helsingborg

Matchtips: 2.
Helsingborg jagar revansch efter hemmaförlusten mot Kristianstad. Mycket talar för att HHC lyckas med det. Skåningarna har varit oerhört starka rent helhetsmässigt de senaste veckorna och har ett bättre lag. Halmstad vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och ska inte räknas bort. Hammers är emellertid ett bedrövligt hemmalag och formen är svag (fyra raka förluster). Tipset är att Helsingborg håvar in tre poäng.

***

Hanhals - Kristianstad

Matchtips: 2.
Kristianstad är enormt stora favoriter i dag. Serieledarna har bara förlorat en enda match hittills och Hanhals har varit ojämna på sistone. KIK har ett bättre lag på alla fronter och vann det senaste mötet lagen emellan. Bortastarka Kristianstad lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Tyringe - Tranås

Matchtips: X.
En väldigt oviss match. Tyringe har gjort det väldigt bra på sistone. Tio poäng på fem matcher talar sitt tydliga språk. Tranås kan stoltsera med tre vinster i följd och blir ett riktigt kraftprov. Taif vann det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre lag. Smålänningarna är dock ett halvdant bortalag och Tyringes hemmaplansfördel betyder mycket. Tipset är att Skåne-laget får med sig minst en poäng från dagens match.

Dragskott.nu tippar Haninge-Visby/Roma i Hockeyettan Östra


Haninge - Visby/Roma

Matchtips: 2.
En väldigt viktig match - i första hand för femteplacerade Haninge, som kämpar för att behålla AllEttan-platsen. Haninge har goda möjligheter. Inte med tanke på att det blev vinst i det senaste mötet lagen emellan. Visby har dock i grunden ett bättre lag och är bortastarka. Tipset är att gotlänningarna tar revansch genom att vinna redan under ordinarie speltid.

Dragskotts avslöjande bekräftat: Marcus Lissäng förstärker Huddinge

Dragskott.nu avslöjade som bekant att Marcus Lissäng var högaktuell för spel i Huddinge.

Nu är det officiellt att den 24-årige backen hamnar i 08-klubben.

Lissäng är bokförd för 61 allsvenska matcher under tiden i Vita Hästen och nu senast Södertälje.

Klassbacken är därmed tillbaka i klubben som han representerade så sent som säsongen 2014/2015.

Södertäljes tränare hyllar nyförvärvet från Huddinge

Victor Andersson - som har varit en gigant i Huddinge den här säsongen - får chansen i HockeyAllsvenskan.

Södertälje-tränaren Mats Waltin hyllar den 25-årige forwarden.
- En spelskicklig forward som har näsa för både mål och medspelare. Han har skicklighet där plus att han har en härlig attityd till hockeyn och ger ifrån sig mycket energi, säger SSK:s tränare till LT.

Haninge-produkten ska träna med laget på måndag och väntas göra matchdebut två dagar senare.

Andersson, som har lirat i Huddinge sedan säsongen 2012/2013, har mäktat med hela 24 (!) poäng på 14 Hockeyettan-matcher den här säsongen.

Troja/Ljungbys tränare: "Jag är glad att vi inte får någon skada"